...

sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Kuuma kylpy ja kaffenporoja

Niistä on pehmonen iho tehty. Ainakin osaksi.

Naatiskelen todella harvoin kylpyammeen tuomasta ilosta. Yleensä siis vain juoksen suihkun läpi, en siis ole kova veden ystävä.
Tänään päätin pitää pienet kuuraushetket ja likosin oikein kunnolla kaikki pahat pois.
Erityismaininnan saa Avonin Senses-sarjan Mystique -suihkugeeli. Vaahtoaa kunnolla, eikä se katoa heti veden pinnalta. Plus tuoksu on aivan ihana. Onneksi tästä oli tuoksunäyte katalogissa. Muuten olisi saattanut jäädä ostamatta. Ainiin, ja pullo on vielä kookas, joten aine ei lopu ihan heti (riippuu tosin läträyksen määrästä ;)).

Ainiin, kuinka moni voi sanoa kylpeneessä pinkissä vedessä, hmm? o/ I can. (No okei, värjäsin hiukseni viikko sitten.)

"Lopuksi" vielä kunnon ihokuorinta kahvinpuruilla. (Huom! Tämä siis edellyttää aamukahvin juomista ;D) , ja lopputulos on mitä pehmoisin.
Kerran kun pääsin vauhtiin, niin mennään sitten loppuun saakka. Eilen ostamani phc:n hiusnaamio pääsi kokeiluun ja samaan settiin vielä Avonin mutanaamio vaikuttamaan. Pitääkin muistaa lisätä suihkumyssy ostoslistaan, hiusnaamio toisi varmasti paremmin, jos pääsee myssyn alle muhimaan., Nyt en osaa lopputulosta arvioida, kun tosiaan värjäsin pääni viikko sitten ja hiukset ovat sen vuoksi kiiltävät. 
Olen muuten myös viimeiset pari kuukautta huuhdellut pääni suihkun jälkeen jääkylmällä vedellä ja (ainakin omasta mielestäni) hiukseni ovat olleet pehmoisemmat ja kiiltävämmät. Plus aamuisin se herättää kummasti ;D
 
Rehottavat kulmakarvatkin lähti kävelemään. Ja minähän en enää nypi, kun kerran löysin Veetin vahan. Ja uskokaa tai älkää, se sattuukin huomattavasti vähemmän. (Tai sitten mulla kasvaa kulmakarvat takaraivossa saakka, who knows.)
Tämä on älyttömän riittoisaa tavaraa ja mukana tulevat kangaslaput ovat uudelleen käytettäviä. Ja mikä parasta: vaha on vedellä poispestävää. Toisin kuin säärikarvoille tarkoitetut vahaliuskat. Se kun ei lähde räjäyttämälläkään irti :D. 
Itselleni tämä on todella hyvä tuote, koska kulmieni alla kasvaa runsaasti "vauvahahtuvaa", eli väritöntä karvaa. Veetin avulla saan kiskaistua ne parilla kertaa kaikki pois. \o/ 
Hintaa tällä paketilla taisi olla jotain palttiarallaa 13e ja olen tainnut käyttää tätä jo kymmenisen kertaa ja yli puolet vielä jäljellä, so you do the counting ;).

Noin. Olisko tässä tämän päivän velvollisuuden hoidettua? Nyt voi hyvillä mielin uppoutua One Tree Hillin toisen kauden pariin loppupäiväksi. :P Call me lame, mut hei: Chad Michael Murray ;)







Ei kommentteja: